fredag den 29. marts 2013

Mormors markronkage

                                                  Hej alle sammen.

Mormors  markronkage.

Ingredienser.


Til en lille forme. Ca. 15*30 cm                                                  Til forme. Ca. 20*35

250 gr. margarine.                                                                           375 gr.
250 gr. sukker.                                                                                  375 gr.
400 gr. mel.                                                                                       600 gr.
2 tsk. Bagepulver.                                                                             3 tsk.
4 æggeblommer.                                                                               6 æggeblommer.


Fyld:
250 gr. flormelis.                                                                                 375 gr.
12 tvebakker.                                                                                       18 tvebakker.
4 æggehvider.                                                                                       6 æggehvider.
Mandels ens. 1 tsk.                                                                                1 ½ tsk.

                                                  Fremgangsmåde:
Dejen:
Første rør du Margarine, sukker og æggeblommer sammen til det er nogen lunde hvidt.
Derefter put du mel og bagepulver ned i  den hvid dej.
Når det er gjort smør du det ude i formen.

Fyld:
Første knuser du tvebakkeren godt så der ikke er store stykker i.
Tag du en skål og blander det hele sammen i flormelis, tvebakker, æggehvider og mandels ens og rør det godt sammen.
Så hælder du det ude over dejen og så inde i ovne i 30-35 minutter ved 200grader.

Pas på at den ikke bliver for tør. Den skal være lidt svampe ind i.
Det er min ynglinges kage. Opskriften kommer fra min fantastiske mormor.



















Rigtig god fornøjelse.


Have en rigtig god dag alle sammen. :) 
Hilsen Emma :) 





Ingen kommentarer: